GOOD NEWS Újdonságok!

Gyors szállítás

Gyors szállítás

A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1- 3 munkanap. A GLS csomagautomatába feladott csomagot 1 munkanapon belül kézbesíti a rendelésben választott automatába.
Személyes átvétel!

Személyes átvétel!

Rendelés esetén választhatja a "Személyes átvételt" is (itt a boltban veszi át), és így a kedvezmény Önnek is jár! Nincs sorban állás, nem kell otthon a Futárra várni!
Webár esetén 10% kedvezmény!

Webár esetén 10% kedvezmény!

Webár: A bolti ár (fekete) a teljes ár. Mellette egy csökkentett ár (piros), azt jelzi, hogy ha Ön megrendeli a terméket, akkor kedvezményt kap! (rendelés nélkül a termék teljes, bolti árát kell kifizetni!)

Legnépszerűbb kategóriák

Vásárlói vélemények

Megfizethető, igényes kiadványok. Megtaláltam a hordozható Károlimat, rám várt az utolsó példány. Az eladó nagyon kedves volt, áldáskívánással köszönt el.
Mindig jó érzés bemenni, nézelődni és vásárolni. Újdonságok. Kedves kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :-)
Fantasztikusan jó könyvek, csodás bögrék, praktikus jegyzetfüzetek - és nem utolsó sorban gyors, pontos, segítőkész, mosolygós kiszolgálás! Ha csak az egyiket nem ismered, gyere ide! ;)
Minden vásárlásom kellemes és sikeres volt a Good News-ban 😍 Shopping here is always a pleasant experience
A legjobb keresztény könyvesbolt Magyarországon! Best Christian bookstore in Hungary!
Jó hangulatos könyvesbolt. Különböző keresztény ajándékokat és könyveket találhat. Kedves és segítőkész személyzet. (Eredeti) Good cozy bookstore. You can find different Christian gifts and books. Nice and helpful staff.

Könyvajánló / Blog

Aminek hamarosan meg kell történnie -  59. RÉSZ

Aminek hamarosan meg kell történnie - 59. RÉSZ

A jövő technológiája már itt van

Nem vagyok a digitális világgal barátságban. Tudom, mai világunkban kikerülni egyre nehezebb, de amennyire lehetséges, igyekszem magam távol tartani tőle. Az utóbbi hetekben több olyan élmény is ért, ami miatt muszáj egy kicsit újra elővennem a Mesterséges Intelligencia témakörét.

Aminek hamarosan meg kell történnie -  58. RÉSZ

Aminek hamarosan meg kell történnie - 58. RÉSZ

Csodák

Az elmúlt napok történései bőven adnak arra okot, hogy elgondolkozzunk, csodálkozzunk és hálát adjunk! Két olyan eseményt említenék, ahol mindenképpen térdet és fejet kell hajtsunk a Mi Istenünk előtt. 

Aminek hamarosan meg kell történnie -  57. RÉSZ

Aminek hamarosan meg kell történnie - 57. RÉSZ

Farkas a bárányok között

A megtévesztés a Sátán legsikeresebb fegyvere. Ezt használja Isten minden teremtménye ellen, akiket a saját képmására teremtett. Elbújik, és a háttérből mozgatja a szálakat. Ritkán lép előtérbe, hiszen, mi keresztények, amúgy akkor rögtön felismernénk, a Hazugság Atyját. De mi van akkor, amikor a Világosság Angyalaként jelenik meg, vagy éppen báránybőrbe bújt farkasként?